Mihai Răzvan Ungureanu, în turneu european, pentru a se întâlni cu lideri ai partidelor de dreapta

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, se va afla, în 11 şi 12 septembrie, la Roma, unde va avea întrevederi cu reprezentanţi ai partidelor de dreapta, el începând un turneu european, pentru dezvoltarea legăturilor partidului cu dreapta europeană, parte a demersului de aderare la PPE.

777 afișări
Imaginea articolului Mihai Răzvan Ungureanu, în turneu european, pentru a se întâlni cu lideri ai partidelor de dreapta

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Mihai-Răzvan Ungureanu, noul preşedinte al Forţei Civice, începe marţi, 11 septembrie, un turneu european cu scopul de a dezvolta legăturile partidului său cu dreapta europeană, ca parte integrUngureanu, în turneu european, pentru a se întâlni cu lideri ai partidelor de dreaptaantă a demersului de aderare a formaţiunii pe care acesta o conduce la Partidul Popular European", se arată într-un comunicat al formaţiunii.

În zilele de 11 şi 12 septembrie, Mihai-Răzvan Ungureanu se va afla la Roma, unde va avea o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai partidelor de dreapta, printre care Claudio Scajola, deputat şi lider al Partidului Il Popolo della Libertà, şi Giovanni Alemanno, primarul Romei.

"PPE a dovedit că poate fi motorul unei Europe moderne şi apropiate de cetăţenii săi. Forţa Civică a adoptat recent o rezoluţie prin care şi-a anunţat dorinţa de a adera la Partidul Popular European, cea mai puternică structură politică europeană, care împărtăşeşte, la fel ca noi, valori fundamentale precum libertatea şi responsabilitatea, egalitatea în drepturi, justiţia şi solidaritatea. (...) Sunt convins că Forţa Civică va deveni în scurt timp o voce puternică în interiorul PPE", a menţionat Ungureanu, potrivit comunicatului.

Tot la Roma, Mihai-Răzvan Ungureanu va fi primit la Vatican de către Secretarul de Stat Cardinalul Tarcisio Bertone, "cunoscut drept un apărător al tradiţiei creştine în lumea modernă", potrivit comunicatului.

Turneul european al lui Mihai-Răzvan Ungureanu va continua în următoarele săptămâni, liderul Forţei Civice urmând să se deplaseze în Germania, Austria, Franţa şi Belgia, menţionează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici