Mihai Răzvan Ungureanu: Pe revolta noastră stă căderea lor. Să fim supăraţi! Tăcerea noastră se opreşte

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a făcut un apel, joi seară, la mitingul anti-USL, la mobilizarea cetăţenilor, cărora le-a cerut să nu mai tacă, să fie "supăraţi" şi să protesteze în fiecare zi, el fiind aclamat de manifestanţi.

691 afișări
Imaginea articolului Mihai Răzvan Ungureanu: Pe revolta noastră stă căderea lor. Să fim supăraţi! Tăcerea noastră se opreşte

Mihai Răzvan Ungureanu: Pe revolta noastră stă căderea lor. Să fim supăraţi! Tăcerea noastră se opreşte (Imagine: Theodor Pana/Mediafax foto)

"Bine aţi revenit la Bucureşti, acum e timpul să revenim noi în politică, acum e timpul Pieţei Universităţii din nou", a spus Ungureanu, manifestanţii scandând "Unitate!".

"E aceasta România pe care vi-o doriţi şi dumneavoastră? E aceasta România pe care o dorim copiilor noştri?", i-a întrebat Ungureanu pe participanţi, care au răspuns: "Nu".

"Suntem pregătiţi să facem tot ce putem pentru a ne lua ţara înapoi?", a continuat Ungureanu, răspunsul fiind: "Da".

"Ţara noastră arată altfel - nu e o ţară a hoţiei, nu e o ţară în care oricine vrea poate ajunge în Parlament. Aceasta e ţara lor, iar ei sunt puţin şi noi suntem mulţi", a mai spus Ungureanu.

El a fost aclamat de manifestanţi, care au scandat "MRU".

"Ajunge preşedinte de Senat un om care e plătit din buzunarele noastre ca să meargă la Parlment şi n-a fost aproape niciodată acolo. E nevoie să spun care e numele său? Să-l ţinem minte pentru că exact asta nu trebuie să se întâmple în România noastră. Am ajuns ca Parlamentul României să aibă în fruntea sa un om care a făcut şcoala cu greu", a mai spus Ungureanu, iar participanţii au scandat: "Repetentul".

"Am o veste proastă pentru dumneavoastră domnule Crin Antonescu: va trebui să mergeţi la serviciu de acum înainte", a continuat Ungureanu.

"Are nevoie această ţară de un guvern care e condus de cineva care nu ştie nici măcar cum să-şi adune pagini scrise? Aţi auzit vorbindu-se de guvernare în aceste săptămâni? I-aţi auzit călcându-ne în picioare, făcând zob legile noastre, făcând zob democraţia. Dacă cea mai sfântă lege e zdrobită, cum putem cere cetăţenilor să le respecte?", a adăugat Ungureanu.

"Pe revolta noastră stă căderea lor şi vă chem alături de noi. Să fim cu toţii supăraţi, tăcerea noastră se opreşte aici", le-a mai spus fostul premier participanţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici