Mihai Tudose, după ironiile de anul trecut la adresa lui Rareş Bogdan: fac parte din farmecul vieţii

Mihai Tudose afirmă, după ironiile de anul trecut la adresa lui Rareş Bogdan, când spunea că liberalul „şi-a pus chiloţii peste pantaloni, pelerina şi a început să zboare”, că acestea fac parte din farmecul vieţii: „M-a sunat după aceea şi i s-a părut genială”.

217 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, după ironiile de anul trecut la adresa lui Rareş Bogdan: fac parte din farmecul vieţii

Mihai Tudose şi Rareş Bogdan au fost întrebaţi, vineri, după ce Alianţa PSD-PNL a depus la BEC lista comună de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, despre ironiile din trecut. Rareş Bogdan a fost întrebat cum reuşeşte să deschidă uşile pentru primarii din PSD, când spunea că „uşile trebuie ferecate”, iar Tudose a fost chestionat despre faptul că e pe afişul de campanie alături de „un domn” despre care spunea că poartă chiloţii peste pantaloni.

„S-au spus multe lucruri”, a reacţionat Rareş Bogdan, dar crede că interesul României trebuie să primeze şi „momentul actual pentru România este esenţial pentru cum vor trăi copiii mei şi ai dumneavoastră”.

Liderul liberal a adăugat că au fost replici pe care nimeni nu le-a uitat, dar important „este să treci peste aceste lucruri şi să mergi înainte, gândindu-te la interesul ţării tale”.

Rareş Bogdan a menţionat apoi că mai important i se pare ce fac primarii pentru comunităţile lor, cum reuşesc să implementeze banii europeni.

La rândul său, Mihai Tudose a spus că nu a fost vorba despre o jignire ci de „o figură de stil cu Superman, apreciat” chiar şi de Rareş Bogdan: „m-a sunat după aia, i s-a părut genială” şi i-a spus „să văd cum scap de ea acum”.

„Noi suntem prieteni, am lucrat împreună, ne-am şi taxat când am avut impresia că am greşit, fiindcă, nu-i aşa, Uniunea s-a făcut astăzi, s-a oficializat”.

Tudose s-a declarat convins că şi de acum încolo cei doi se vor taxa, dar cu respect: face parte din farmecul vieţii”.

Anul trecut, Mihai Tudose l-a ironizat pe Rareş Bogdan după declaraţiile liberalului despre legea pensiilor publice: „Sunt consternat că nu ştiu pe ce fond au fost făcute. Adică, cam care era starea lui de agregare. Poate dimineaţă s-a trezit şi sub impulsul unui film, sau a unei benzi de desene animate, şi-a pus chiloţii peste pantaloni, pelerina şi a început să zboare printre blocuri”, a afirmat Mihai Tudose, la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici