Mihai Voicu: Nu l-am văzut niciodată pe Traian Băsescu atât de dezlânat în discurs, am aţipit

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu scrie miercuri pe blogul său că "intervenţia nocturnă" a preşedintelui Traian Băsescu a fost atât de palpitantă şi l-a ţinut atât de tare cu sufletul la gură încât a aţipit zece minute şi apreciază că discursul şefului statului a fost "dezlânat".

20 afișări
Imaginea articolului Mihai Voicu: Nu l-am văzut niciodată pe Traian Băsescu atât de dezlânat în discurs, am aţipit

Mihai Voicu: Nu l-am văzut niciodată pe Traian Băsescu atât de dezlânat în discurs, am aţipit (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Intervenţia nocturnă a preşedintelui a fost atât de interesantă, atât de palpitantă şi m-a ţinut atât de tare cu sufletul la gură încât am aţipit vreo zece minute. Şi nu glumesc. Nu l-am mai văzut, cred, niciodată pe Traian Băsescu atât de dezlânat în discurs. Dacă mă concentrez intens, cred că am înţeles că măsurile anunţate nu se modifică. De parcă nu ştiam", scrie Voicu.

El subliniază că preşedintele "merită două replici pe măsură pentru că a vorbit timp de jumătate de oră despre nimic".

"A afirmat domnul preşedinte că este uimit să afle că în România intră banane având ca origine Uniunea Europeană şi spunea că, «hă hă», nu crede că cresc banane în UE. Un scurt research ne arată că Spania produce 375.200 de tone de banane pe an, iar Guadelupa şi Martinica, teritorii franceze de peste mări, au o producţie de 462.700 de tone de banane pe an. Slăbuţ la geografie economică", susţine liberalul.

Mihai Voicu mai scrie că şeful statului a fost "slăbuţ şi la gramatică pentru că a folosit expresia «mijloace mass-media»".

"Când o vorbi preşedintele coerent despre ceva serios, atunci poate că o să mă refer la ce spune", adaugă Voicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici