Mihnea Constantinescu şi Dorin Marian se retrag din Cancelaria premierului Tăriceanu

Mihnea Constantinescu, director de cabinet al premierului, a fost eliberat, la cerere, din funcţia de consilier de stat în Cancelaria premierului, o solicitare similară de eliberare din funcţie fiind depusă şi de către Dorin Marian, şeful Cancelariei, au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

402 afișări
Imaginea articolului Mihnea Constantinescu şi Dorin Marian se retrag din Cancelaria premierului Tăriceanu

In imagine Mihnea Constantinescu

Eliberarea din funcţie a lui Mihnea Constantinescu a fost deja reglementată prin decizie a premierului Tăriceanu.

Mihnea Constantinescu, diplomat de carieră, a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului în martie 2005, după ce anterior a lucrat ca secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe şi şef de cabinet al premierului Adrian Năstase.

El se va întoarce în MAE, de unde a fost detaşat la Palatul Victoria, iar Dorin Marian va lucra din nou în mediul privat.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici