Mihnea Costoiu şi Titus Corlăţean, numiţi consilieri onorifici ai premierului Victor Ponta

Foştii miniştri Titus Corlăţean şi Mihnea Costoiu au fost numiţi de premierul Victor Ponta în calitatea de consilieri onorifici ai prim-ministrului, Corlăţean ocupându-se de relaţiile cu Republica Moldova, iar Costoiu de proiectele de cercetare cu finanţare europeană.

790 afișări
Imaginea articolului Mihnea Costoiu şi Titus Corlăţean, numiţi consilieri onorifici ai premierului Victor Ponta

Mihnea Costoiu şi Titus Corlăţean, numiţi consilieri onorifici ai premierului Victor Ponta (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Deciziile de numire a senatorilor PSD Titus Corlăţean şi Mihnea Costoiu în calitatea de consilieri onorifici au fost semnate de Victor Ponta miercuri şi publicate în Monitorul Oficial.

Activitatea lui Corlăţean priveşte ”domeniul relaţiilor cu Republica Moldova”, iar a lui Costoiu ”domeniul proiectelor de cercetare cu finanţare europeană”.

În deciziile de numire se precizează că activitatea consilierilor onorifici nu este remunerată.

Totodată, Ponta a numit-o în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului pe Rozalia Dana Varga.

Ea a fost candidat al PNL la alegerile din 2012 pentru un mandat de deputat şi consilier al premierului Călin Popescu Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici