Mincă:PDL, care i-a ciuruit pe pensionari şi profesori, nu are legătură cu sloganul şi culorile mele

Candidatul PSD+PC pentru locul de deputat din Colegiul 19, Liliana Mincă, a declarat, sâmbătă, că sloganul şi culorile sale de campanie i-au fost date de primarul Cristian Popescu-Piedone şi nu au nicio legătură cu PDL, partid care "i-a ciuruit pe pensionari, profesori şi muncitori".

24 afișări
Imaginea articolului Mincă:PDL, care i-a ciuruit pe pensionari şi profesori, nu are legătură cu sloganul şi culorile mele

Mincă:PDL, care i-a ciuruit pe pensionari şi profesori, nu are legătură cu sloganul şi culorile mele

Ea a răspuns astfel acuzelor venite din partea lui Cristian Preda, care afirmase că Mincă a furat sloganul şi simbolurile cromatice ale candidatei Teo Trandafir.

"Sloganul de pe prisme şi bannere nu are nico legătură cu PDL pentru că, cu sufletul lor, cei din PDL i-au ciuruit pe profesori, pensionari şi muncitori. Au scos şomeri pe bandă rulantă", a spus Mincă.

Ea a precizat că sloganul de campanie i-a fost oferit de Piedone, după ce acesta l-a folosit în campania lui.

"Este o creaţie a staff-ului de campanie a lui Piedone, din campania lui, iar staff-ul lui este şi staff-ul meu. Cei de la PDL l-au luat de la noi", a spus Mincă, menţionând că este susţinută de Piedone.

Ea a menţionat că foloseşte pe bannere culoarea de campanie a lui Piedone.

Mincă a menţionat, pe de altă parte, că o aşteaptă, joi, la o dezbatere la TVR 3, pe Teo Trandafir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici