Ministerul Dezvoltării a decontat peste 303 mil. lei, pentru continuarea proiectelor de infrastructură

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 303.431.174 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 325 de obiective finanţate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny” şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

131 afișări
Imaginea articolului Ministerul Dezvoltării a decontat peste 303 mil. lei, pentru continuarea proiectelor de infrastructură

Ministerul Dezvoltării a decontat peste 303 mil. lei, pentru continuarea proiectelor de infrastructură

„Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 303.431.174 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 325 de obiective finanţate prin Programul Naţional de Investiţii <Anghel Saligny> şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Astfel, pentru Programul Naţional de Investiţii <Anghel Saligny>, a fost plătită suma de 154.583.764,03 de lei pentru 108 obiective aflate în execuţie, iar, pentru Programul Naţional de Dezvoltare Locală, au fost decontate 148.847.409,98 de lei pentru 217 proiecte de investiţii”, potrivit unui comunicat de presă.

Conform MDLPA, facturile au fost depuse de beneficiari pentru proiecte care vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, construirea sau refacerea unor poduri, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare şi a staţiilor de epurare, precum şi înfiinţarea şi dezvoltarea sistemelor de distribuţie a gazelor naturale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici