Ministerul Muncii, responsabil cu finalizarea proiectului de salarizare unică

Liderii coaliţiei de guvernare au stabilit, luni, ca termenul pentru finalizarea proiectului Legii salarizării unice să fie sfârşitul lunii iunie, Ministerul Muncii find cel care trebuie să finalizeze acest proiect, a declarat, după şedinţă, vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur.

54 afișări
Imaginea articolului Ministerul Muncii, responsabil cu finalizarea proiectului de salarizare unică

Ministerul Muncii, responsabil cu finalizarea proiectului de salarizare unică (Imagine: Mediafax Foto)

"În ce priveşte Legea salarizării unice, termenul este sfârşitul lunii iunie. Ministerul Muncii este cel care va trebui să finalizeze acest proiect de lege", a spus Flutur.

El a adăugat că ministrul Muncii, Marian Sârbu, este cel împuternicit să lucreze la acest proiect, împreună cu ministrul de Finanţe şi cu ceilalţi miniştri cu responsabilităţi în acest domeniu.

"Se lucrează (la Legea salarizării unice, n.r.), suntem în grafic", a spus Flutur.

Guvernul a aprobat, în urmă cu o săptămână, principiile generale ale legii privind salarizarea unitară în sistemul bugetar, hotărând ca proiectul de lege să fie finalizat până la sfârşitul lunii iunie şi să fie aplicat într-un interval de trei ani.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici