Ministrul Apărării, Mircea Duşa, face o vizită oficială în SUA joi şi vineri

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, face, joi şi vineri, o vizită oficială în Statele Unite, în cursul căreia se va întâlni cu omologul său american, Charles Timothy Hagel, potrivit unui comunicat al MApN.

224 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării, Mircea Duşa, face o vizită oficială în SUA joi şi vineri

Mircea Dusa (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

În cadrul vizitei, Mircea Duşă va participa, joi, la o dezbatere organizată de către Consiliul Atlantic, pe tema "Stadiul programelor bilaterale SUA - România".

Vineri, ministrul Apărării Naţionale se va întâlni cu secretarul american al Apărării, Charles Timothy Hagel, precum şi cu preşedintele comisiei de apărare din Camera Reprezentanţilor, Buck McKeon, şi cu preşedintele Departamentului Afaceri Strategice din Camera Reprezentanţilor, Mike Rogers.

Totodată, Mircea Duşa va avea o întrevedere cu Frank Rose, asistent adjunct pentru politica de apărare al Secretarului american de Stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici