Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, şi-a cumpărat în 2007 un ceas de mână „Rolex”

Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, a achiziţionat în anul 2007, potrivit declaraţiei de avere actualizată, postată pe site-ul Senatului, un ceas de mână, marca Rolex”, în valoare de 8000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, şi-a cumpărat în 2007 un ceas de mână „Rolex”

Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, şi-a cumpărat în 2007 un ceas de mână „Rolex”

Din declaraţia de avere a acestuia rezultă că este cel de-al patrulea ceas din colecţie, Teodor Meleşcanu fiind posesorul altor trei ceasuri, mărci renumite, precum „Omega”, „Mont Blanc”, sau „Vacheron et Constantin”, care nu depăşesc valoarea de 3.000 de euro.

Potrivit declaraţiei de avere actualizată la data de 20 noiembrie 2007 şi postată pe site-ul Senatului, ministrul Apărării a câştigat în ultimul an fiscal, în calitatea de profesor universitar, 12.125 de lei de la Universitatea Bucureşti, şi 750 de lei, de la Universitatea Dimitrie Cantemir.

Teodor Meleşcanu mai beneficiază şi de o pensie de la Ministerul Afacerilor Externe, în ultimul an fiscal beneficiind din această sursă de 25.200 lei.

La capitolul conturi bancare, ministrul Apărării a declarat că deţine un fond de investiţii, deschis în anul 2006 la Banc Post, în valoare de 12.098 RON, şi un cont curent, la Unicredit Ţiriac Bucureşti, deschis din 2003, în valoare de 17.930 RON.

Meleşcanu este beneficiarul a trei autoturisme, un IMS achiziţionat în anul 1965, un ARO-10, din 1998 şi un Audi, din 2006.

La capitolul case, Teodor Meleşcanu are trecută în declaraţia de avere o garsonieră, în Bucureşti, primită moştenire în anul 2003 şi o casă de vacanţă, cumpărată în acelaşi an, în satul Izvoranu din judeţul Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici