Ministrul Ion Ştefan: Înşurubaţii în Minister prin pile şi relaţii să îşi găsească un alt loc de muncă

Ion Ştefan a afirmat, joi, că angajaţii care au fost „înşurubaţi” în Ministerul Lucrărilor Publice „prin sistemul PCR, adică pile, cunoştinţe şi relaţii” vor trebui să îşi găsească un alt loc de muncă. Ministrul a adăugat că obiectivul său vizează competenţa şi eficienţa.

1310 afișări
Imaginea articolului Ministrul Ion Ştefan: Înşurubaţii în Minister prin pile şi relaţii să îşi găsească un alt loc de muncă

Ministrul Ion Ştefan: Înşurubaţii în Minister prin pile şi relaţii să îşi găsească un alt loc de muncă

„Aş vrea să le transmit tuturor primarilor gospodari din ţară că activitatea Ministerului se desfăşoară fără conotaţii politice. Cetăţenii conduşi de primari fie din PSD, PNL, UDMR, nu trebuie să fie trataţi după culoarea politică a primarului. Doresc o cooperare între autorităţile publice, mediul privat şi mediul academic şi să vorbim despre oportunităţi pentru cetăţeni. Aş vrea să am un mesaj pentru angajaţii Ministerului, vor găsi un sprijin în mine atât timp cât prioritatea lor numărul unu va fi munca în folosul cetăţeanului plătitor de taxe.Cei care au fost înşurubaţi în structurile Ministerului, prin sistemul PCR- pile, cunoştinţe şi relaţii, sunt invitaţi să îşi găsească locuri de muncă în altă parte. Obiectivul meu este competenţa şi eficienţa”, a spus Ion Ştefan, la preluarea mandatului său de ministru al Lucărilor Publice şi Dezvoltare.

El a adăugat că soluţiile pentru evitarea dezangajărilor fondurilor europene reprezintă o prioritate în mandatul său.

„ Pe termen scurt trebuie să luăm toate măsurile pentru evitarea dezangajării fondurilor europene şi soluţionarea situaţiilor care fac obiectul procedurilor de punere în întârziere sau de infrigement. Eliminarea dezangajării fondurilor europene în valoare de 306 milioane euro până la finalul anului 2019 este un obiectiv major al meu ca ministru. Voi face un plan de lucru cu toţi directorii de autorităţi de management, prin care să urgentăm fluidizarea depunerilor cererilor de rambursare şi de plată”, a adăugat Ion Ştefan.

Taguri:
ion,
ştefan,
dezvoltare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici