Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se întâlneşte cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află, la ora transmiterii ştirii, în biroul lui Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

166 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se întâlneşte cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea

Tudorel Toader se întâlneşte cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea

Ministrul Tudorel Toader intra în biroul lui Liviu Dragnea, în timp ce acesta susţinea declaraţii de presă în Parlament. Întrebat de jurnalişti ce face ministrul Justiţiei în biroul său, Dragnea a răspuns cu o întrebare retorică: "De ce a venit?"

Chestionat dacă ordonanţa de urgenţă pe legile Justiţiei este una dintre teme, liderul PSD a răspuns: "Îl întreb".

Tudorel Toader a venit în Parlament direct de la sediul CSM, unde s-a discutat despre aplicabilitatea ordonanţei pe legile justiţiei, care prevede majorarea vechimii procurorilor din DNA, DIICOT şi PG la 10 ani.

La plecarea de la CSM, Toader nu a precizat dacă discuţiile au vizat aplicarea ordonanţei pentru viitor, sau sunt vizaţi şi procurorii aflaţi acum în structuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici