Ministrul Teleman îşi cere scuze după ce a adormit la o conferinţă în timp ce vorbea Cioloş: „Am avut câteva momente de somnolenţă”

  • Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Ciprian Teleman, şi-a cerut scuze după ce, joi, a aţipit la o conferinţă de presă în timp ce vorbea Dacian Cioloş.
  • „Este un rezultat al oboselii şi tracasării din ultimele luni”, a spus Ciprian Teleman.
743 afișări
Imaginea articolului Ministrul Teleman îşi cere scuze după ce a adormit la o conferinţă în timp ce vorbea Cioloş: „Am avut câteva momente de somnolenţă”

Ministrul Teleman îşi cere scuze după ce a adormit la o conferinţă în timp ce vorbea Cioloş

„Regret situaţia apărută la conferinţa de presă de la Sibiu, unde, din cauza oboselii acumulate, am avut câteva momente de somnolenţă. Le cer scuze colegilor cu care eram la respectiva conferinţă şi le cer scuze şi colegilor de partid care au citit în presă relatarea incidentului. Consider că este cel puţin normal să adresez aceste scuze şi publicului pentru o situaţie neplăcută care n-ar fi trebuit să se petreacă”, transmite Ciprian Teleman.

El consideră că episodul a fost unul „fără importanţă”.

„Înţeleg dorinţa de a pune în centrul atenţiei acel incident, îl consider lipsit de importanţa care i se dă, dar cine simte nevoia de a-l considera relevant are, desigur, această libertate. În ceea ce mă priveşte, ştiu că este un rezultat al oboselii şi tracasării din ultimele luni şi consider că responsabilitatea îmi revine întru totul. Din acest motiv, sper ca situaţia să fie înţeleasă şi din perspectiva umană şi nu-mi rămâne decât să le mulţumesc celor care înţeleg ce s-a întâmplat, după cum îmi prezint încă o dată scuze faţă de cei care au considerat situaţia ca o lipsă de respect din partea mea. Vă asigur că nu este nici pe departe aşa. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, conchide Teleman.

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Ciprian Teleman, a aţipit în timpul unei conferinţe de presă la care participa alături Dacian Cioloş şi Anca Dragu, preşedintele Senatului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici