Ministrul Transporturilor: forajele pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, gata înainte de temen

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că forajele pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva vor fi gata înainte de termen.

782 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor: forajele pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva, gata înainte de temen

Anunţul a fost făcut sâmbătă, pe Facebook.

„Forajele pentru Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva (secţiunile E şi D) se apropie de finalizare! Deşi termenul contractual pentru execuţia forajelor geotehnice este de 4 luni, acestea vor fi finalizate în mai puţin de 2 luni. Forajele pentru acest lot, pe care se vor construi cele două tuneluri deja faimoase (tunelurile pentru urşi), au început în data de 5 martie 2023 şi au ajuns deja la 95%. Pe cei aproximativ 10 km ai acestui lot toate cele 109 foraje necesare se vor finaliza săptămâna viitoare”, a anunţat Grindeanu.

Contractul pentru construcţia lotului 2 (secţiunile E şi D) al Autostrăzii Lugoj-Deva a fost semnat anul trecut. Termenul de finalizare este de 45 de luni. Lucrarea costă 1,83 miliarde de lei, banii fiind alocaţi din PNRR.

După finalizarea acestui lot, se va putea circula pe A1 (parte a coridorului 4 pan-european) de la Sibiu la Nădlac, fără întreruperi, doar în regim de autostradă, a precizat Sorin Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici