Mircea Chelaru se alătură formaţiunii lansate de Codrin Ştefănescu

Fost şef al Statului Major General, fost lider PUNR şi membru PC, Mircea Chelaru se alătură Mişcării Reformatoare, formaţiune anunţată de Codrin Ştefănescu.

22 afișări
Imaginea articolului Mircea Chelaru se alătură formaţiunii lansate de Codrin Ştefănescu

Mircea Chelaru se alătură formaţiunii lansate de Codrin Ştefănescu

Fost membru PSD şi apoi PC, Codrin Ştefănescu a anunţat, duminică, lansarea unei noi formaţiuni, intitulată Mişcarea Reformatoare.

El a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că generalul în rezervă Mircea Chelaru şi preşedintele Ligii Culturale a Românilor de Pretutindeni, Victor Crăciun, s-au alăturat acestei iniţiative.

"Mircea Chelaru este un câştig fabulos pentru Mişcarea Reformatoare. La fel şi liderii PUNR care l-au urmat, iar aici vorbim de mii de membri şi simpatizanţi, care, sunt convins, au un cuvânt greu de spus în Transilvania. Dacă aceştia şi cei care se înscriu zilnic în Mişcare o vor cere, este foarte posibil să ne transformăm în partid", a declarat Codrin Ştefănescu.

Ştefănescu a mai spus că, la sfârşitul săptămânii, se va întâlni cu unii parlamentari de la alte partide, care şi-au exprimat intenţia de a se alătura Mişcării Reformatoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici