Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de parlamentar în Argeş

Senatorul PNL Mircea Diaconu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că va candida pentru un nou mandat de parlamentar în colegiul său din Argeş.

268 afișări
Imaginea articolului Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de parlamentar în Argeş

Mircea Diaconu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Sunt nevoit să o fac. Pentru că primul mandat a fost în opoziţie şi, oricât entuziasm am avut şi am, am înţeles că am stat pe o linie moartă. La mine în sat erau două linii, una vie şi una moartă. Pe linia moartă stăteam noi , pentru că nu trecea niciun tren niciodată. În mandatul care tocmai se încheie, am stat pe linie moartă. Sunt obligat să stau şi pe linia vie ca să pot lăsa şi eu o urmă să înţeleagă şi alegătorii mei că nu m-au trimis degeaba în Parlament", a spus Mircea Diaconu.

Diaconu a declarat pentru MEDIAFAX că pentru PNL reprezintă "un câştig" venirea în partid a unor parlamentari ai PDL, "care sunt nişte oameni cât se poate de rezonabili".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici