Mircea Dinescu, lui Solomon: Antonie, ai s-o păţeşti! Băsescu e asiatic. Îi vrea pe toţi, în patru labe

Coborât de pe scena lui Băsescu în campania electorală, Mircea Dinescu îşi aminteşte de cuvintele pe care i le-a spus atunci lui Antonie Solomon: "Băsescu e asiatic. Îi vrea pe toţi, în patru labe, în jurul lui. Se leapădă repede de oameni", potrivit cotidianului Gândul.

114 afișări
Imaginea articolului Mircea Dinescu, lui Solomon: Antonie, ai s-o păţeşti! Băsescu e asiatic. Îi vrea pe toţi, în patru labe

Mircea Dinescu, lui Solomon: Antonie, ai s-o păţeşti! Băsescu e asiatic. Îi vrea pe toţi, în patru labe (Ima

Dinescu a mai spus, pentru Gândul, că a avut "o stare ciudată" atunci când l-a văzut pe Solomon încătuşat, după ce, cu două zile în urmă, prezida o manifestare culturală, dedicată lui Marin Sorescu. "Nu mă bucură răul nimănui. Şi, pe urmă, oricât de tare m-aş fi răcit eu de Solomon, un astfel de spectacol îmi repugnă. Astea sunt coji de seminţe prăjite scuipate în ochii noştri".

Citeşte mai multe despre declaraţiile lui Mircea Dinescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici