Mircea Ionescu Quintus: PNL nu sare dintr-o parte în alta cu uşurinţa unei căprioare

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, miercuri, că partidul din care face parte "nu sare dintr-o parte în alta cu uşurinţa unei căprioare", iar el va respecta orice decizie va lua conducerea partidului, chiar dacă aceasta nu va corespunde cu propria sa opinie.

78 afișări
Imaginea articolului Mircea Ionescu Quintus: PNL nu sare dintr-o parte în alta cu uşurinţa unei căprioare

Mircea Ionescu Quintus: PNL nu sare dintr-o parte în alta cu uşurinţa unei căprioare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Contactat telefonic de corespondentul MEDIAFAX, Mircea Ionescu Quintus a declarat că miercuri, în Comitetul Executiv Naţional al PNL, îşi va exprima opinia referitoare la eventuala intrare la guvernare a PNL alături de PDL.

Mircea Ionescu Quintus a ţinut să precizeze că PNL "nu sare dintr-o parte în alta cu uşurinţa unei căprioare".

"Va trebui să cumpănim bine ce avem de făcut în interesul ţării şi în interesul Partidului Naţional Liberal", a spus preşedintele de onoare al PNL.

Acesta a adăugat că va respecta hotărârea pe care o va lua conducerea PNL, indiferent care va fi aceasta şi chiar dacă nu va coincide cu opinia sa legată.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, are, conform propriei declaraţii, o activitate de peste şapte decenii în PNL. În campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Quintus a fost alături de candidatul PSD Mircea Geoană, căruia i s-a adresat, la un miting electoral la Ploieşti, cu formula "domnule preşedinte al României", la rândul său Geoană declarându-se onorat să-l aibă pe seniorul liberal alături în campanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici