Mircea Toader: Stau cu chirie, acum 2 ani am fost atacat în lift, mi s-a furat telefonul

Preşedintele Comisiei de Abuzuri din Cameră, deputatul PDL Mircea Toader, a declarat, miercuri, că el a locuit într-un apartament închiriat şi că acum doi ani a fost atacat în lift şi i s-a furat telefonul, dar nu a renunţat la acel imobil, în care va locui şi în continuare.

406 afișări
Imaginea articolului Mircea Toader: Stau cu chirie, acum 2 ani am fost atacat în lift, mi s-a furat telefonul

Mircea Toader (Imagine:Attila Szavuj/Mediafax Foto)

"Eu nu stau la hotel. Stau într-un apartament închiriat şi rămân acolo. În ce priveşte chiria, e o înţelegere şi în orice caz mă încadrez în sumă", a spus Toader.

El a arătat că nu se simte ameninţat pentru că stă într-un apartament închiriat, aşa cum au declarat alţi colegi parlamentari care au invocat faptul că în chirie nu există securitatea oferită de hoteluri.

"Nu m-am simţit ameninţat, cu toate că eu, acolo unde stau, am fost atacat în lift şi mi s-a luat telefonul. M-a împins, mi-a luat telefonul şi la revedere", a spus Toader, care a arătat că nu a schimbat apartamentul în urma acestui incident.

În ceea ce priveşte serviciile de curăţenie pe care hotelurile le oferă, spre deosebire de chirie, Toader a spus că această situaţie este una subiectivă şi că el, încadrându-se în suma dată de Parlament, plăteşte o menajeră pentru curăţenia în apartament.

"E subiectivă situaţia. Sigur că nu fac eu curăţenie, şi eu angajez pe cineva să facă curăţenie, dar nu trebuie să facă în fiecare zi", a spus Toader.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici