Miting USL la Oradea, la care participă Ponta şi Antonescu

Aproximativ 8.000 de persoane participă, marţi seară, la un miting organizat de USL la Oradea pentru demiterea lui Traian Băsescu, pe scena amplasată în zonă urcând şi liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu.

989 afișări
Imaginea articolului Miting USL la Oradea, la care participă Ponta şi Antonescu

Miting USL la Oradea, la care participă Ponta şi Antonescu

Circa 8.000 de persoane - potrivit estimărilor jandarmilor - din mai multe judeţe s-au adunat, marţi seară, în parcarea din Piaţa Independenţei din Oradea, pentru a participa la un miting organizat de USL pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Manifestanţii poartă pancarte cu numele localităţilor şi judeţelor de unde provin, cu mesaje precum "DA la referendum", "A minţit, demite-l", "Dă-l afară pe Băsescu".

Pe scena amplasată în parcare au urcat liderii USL Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, care aşteaptă să ţină discursuri, Antonescu fiind aplaudat de mulţime la urcarea pe scenă.

La miting mai participă Relu Fenechiu, Ovidiu Silaghi, Ecaterina Andronescu, Dan Motreanu, iar manifestanţii fluieră în semn de susţinere, fac zgomot cu vuvuzele şi aplaudă când sunt prezentaţi liderii USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici