Mitrea: Băsescu controlează serviciile de informaţii

Deputatul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Consiliile Naţionale reunite ale PSD şi PC, că niciunul dintre cei prezenţi nu are telefoanele "neascultate", pentru că "preşedintele PDL Traian Băsescu" controlează serviciile de informaţii.

18 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Băsescu controlează serviciile de informaţii

Mitrea: Băsescu controlează serviciile de informaţii (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele PDL, Traian Băsescu, controlează majoritatea serviciilor de informaţii şi noi ştim asta pe pielea noastră. Nu avem, dintre cei de aici, nici măcar unul dintre noi telefoanele neascultate. Toţi suntem ascultaţi şi monitorizaţi minut cu minut", a susţinut Mitrea.

El a mai acuzat sistemul de "poliţie politică" din România, susţinând că social-democraţilor care au câştigat alegerile locale li s-au întocmit dosare penale.

"Automat, cei care au câştigat alegerile, primari de municipii, toţi cei care au condus campanii electorale, s-au trezit cu dosare", a arătat Mitrea, revoltat de faptul că Parchetul a devenit un instrument politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici