Mitrea: Candidez la preşedinţia PSD indiferent dacă va candida şi Diaconescu

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că va candida la preşedinţia PSD indiferent dacă şi Crisitan Diaconescu îşi va anunţa candidatura pentru această funcţie, el subliniind că decizia sa de a intra în competiţie este definitivă.

18 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Candidez la preşedinţia PSD indiferent dacă va candida şi Diaconescu

Mitrea: Candidez la preşedinţia PSD indiferent dacă va candida şi Diaconescu (Imagine: Mediafax Foto)

"În momentul în care ieri (vineri, n.r.) mi-am anunţat candidatura, ea e definitivă. Mi-am arătat dorinţa să îl sprijin pe Cristi Diaconescu, nu s-a hotărât până ieri. Ieri mi-am anunţat candidatura, aceasta este definitivă. Voi candida la Congres, indiferent de orice alt candidat. Decizia mea e definitivă", a spus Mitrea.

El a comentat astfel informaţiile vehiculate în presă, pe surse, potrivit cărora Crisitan Diaconescu s-ar fi decis să candideze la şefia PSD.

Şi liderul PSD, Mircea Geoană, s-a pronunţat asupra eventualei candidaturi a lui Diaconescu, precizând: "Este legitim. Este firesc. Fiecare este liber să candideze în forurile noastre statutare şi democratice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici