Mitrea, despre posibilitatea de a fi luat în discuţia PSD în legătură cu înregistrarea: Asta la PCR

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, luni, la Antena 3, întrebat despre posibilitatea de a fi luat în discuţia partidului în urma apariţiei înregistrării în care ameninţă că îl va distruge pe liderul Mircea Geoană, că aşa ceva era specific Partidului Comunist Român.

16 afișări
Imaginea articolului Mitrea, despre posibilitatea de a fi luat în discuţia PSD în legătură cu înregistrarea: Asta la PCR

Mitrea, despre posibilitatea de a fi luat în discuţia PSD în legătură cu înregistrarea: Asta la PCR (Imagine: Mediafax Foto)

Moderatorul l-a întrebat pe Mitrea cum comentează posibilitatea de a fi luat în discuţia partidului, aşa cum a spus Mircea Geoană, Mitrea a răspuns: "Asta la Partidul Comunist. Eu am fost membru în Partidul Comunist, ştiu cum e".

El a adăugat că la comunişti exista posbilitatea ca cele spuse de un membru să deranjeze, chit că nu era vorba de declaraţii publice.

Mitrea a spus că îi pare foarte rău că transcriptul înregistrării a apărut în presă.

"Nu ştiu cât de adevărată este (convorbirea apărută, n.r.) , probabil că este, în mare parte, pentru că eram foarte foarte furios", a spus Mitrea.

Întrebat de ce era furios, Mitrea a răspuns: "Am început să obosesc, din cauza jocurilor astea de culise din politică. Totul era aranjat dinainte".

În opinia lui Mitrea, înregistrarea apărută în presă a fost făcută "din exterior, pe hol, cu o cameră d'asta deşteaptă".

Întrebat ce a vrut să spună, în convorbire, prin expresia "ieri (joi, 18 decembrie, la şedinţa CEx al PSD, unde s-au votat miniştrii social-democraţi - n.r) a fost 4-0 pentru mine", Mitrea a răspuns că nu mai ştie la ce se referea.

El a adăugat că nu a vorbit cu Geoană de la apariţia în presă a convorbirii, precizând că îşi cere scuze tuturor celor pe care i-a supărat prin cuvintele pe care le-a folosit la nervi.

"Dar ideea rămâne valabilă, m-am săturat de politica făcută în cotloane", a adăugat fostul sindicalist.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, referindu-se la o înregistrare telefonică în care Miron Mitrea spune că "şi-a înfipt dinţii în beregata sa" că este "o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor", el arătând că partidul va decide ce măsură trebuie luată în acest caz.

Citeşte şi:

Mitrea: Îmi vărsam şi eu nervii

Mitrea: „Până nu-i rup beregata lui Geoană nu mă las!“

Geoană: Este o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor

Şedinţă suspendată la Senat după ce Voiculescu a fost nominalizat ca vicepreşedinte

Dispută între Mitrea şi Voiculescu pentru funcţia de vicepreşedinte al Senatului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici