Mitrea: E firesc ca Iliescu să îl susţină pe Năstase, am convingerea că va candida

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că are convingerea că Adrian Năstase va candida la preşedinţia partidului, el apreciind că, în aceste condiţii, este "firesc" ca Ion Iliescu să îl susţină, având în vedere relaţiile pe care cei doi le-au avut în decursul timpului.

17 afișări
Imaginea articolului Mitrea: E firesc ca Iliescu să îl susţină pe Năstase, am convingerea că va candida

Mitrea: E firesc ca Iliescu să îl susţină pe Năstase, am convingerea că va candida (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"E clar că Adrian Năstase nu şi-a anunţat încă intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al partidului. Am mai spus că eu am convingerea că el va candida şi, în aceste condiţii, mi se pare firesc ca domnul Iliescu să îl susţină. Dânşii au fost împreună multă vreme", a precizat Mitrea, comentând astfel declaraţia făcută de preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, în opinia căruia Năstase poate să redevină preşedinte al PSD, iar el l-ar susţine pentru această funcţie.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi că Adrian Năstase poate redeveni preşedinte al PSD, fiind unul dintre potenţialii candidaţi la preşedinţia partidului, el afirmând că l-ar susţine "fără îndoială" pentru această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici