Mitrea: Garantez că Năstase nu se retrage din viaţa politică. E puternic, a strâns destul de multe

Deputatul PSD Miron Mitrea a declarat, marţi, că garantează că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică, pentru că este puternic şi tânăr pentru un politician, el precizând că fostul premier "a strâns destul de multe în această experienţă negativă, pe care va vrea să le pună în practică".

141 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Garantez că Năstase nu se retrage din viaţa politică. E puternic, a strâns destul de multe

Miron Mitrea (Imagine: Andrei Spirache/ Mediafax Foto)

Mitrea a mai spus că a fost foarte trist când Năstase a fost condamnat.

"Ceea ce vă pot garanta este că Adrian Năstase nu se va retrage din viaţa politică. Asta vă pot garanta. Îl cunosc suficient de bine. Sunt convins că va avea multe de spus, e tânăr pentru un politician, e puternic şi cred a şi strâns destul de multe în această experienţă negativă pe care va vrea să le pună în practică", a spus Miron Mitrea.

Fostul ministru a adăugat că se bucură foarte mult că a fost eliberat Adrian Năstase.

"Mă bucur foarte mult că a fost eliberat. Am fost foarte trist atunci când a fost condamnat. Am fost trist să văd că ajungem la un asemenea nivel de răzbunare. Asta a fost. Nu a avut nicio logică toată procedura. A fost ţinut în plus, ieri toată nebunia aia în care procurorii au făcut recursul, au cerut timp să studieze dosarul. Penibil. Ruşinos, nici măcar penibil", a adăugat Mitrea.

Năstase a fost eliberat din Penitenciarul Jilava după ce Tribunalul Bucureşti a respins, luni, recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Năstase a postat un scurt text pe blogul său imediat ce a fost anunţată decizia Tribunalului Bucureşti de eliberare condiţionată în cazul său, precizând că "pentru câteva zile" îşi va folosi timpul pentru "a respira" libertatea şi că în această perioadă nu va da declaraţii sau interviuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici