Mitrea: Nu am fost consultaţi despre desemnarea lui Boc, ci doar informaţi

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, luni, după o întâlnire a liderilor PSD şi PDL, care a urmat deciziei lui Theodor Stolojan de a renunţa la mandatul de a forma guvernul, că social-democraţii nu au fost consultaţi despre desemnarea lui Emil Boc ca premier, ci doar informaţi.

13 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Nu am fost consultaţi despre desemnarea lui Boc, ci doar informaţi

Mitrea: Nu am fost consultaţi despre desemnarea lui Boc, ci doar informaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea a spus că situaţia creată de decizia lui Theodor Stolojan de a renunţa la mandatul de premier nu a fost menţionată în protocolul de guvernare încheiat de PDL şi PSD, întrucât gestul lui Stolojan nu putea fi prevăzut.

Senatorul PSD a afirmat că liderii PSD nu au fost consultaţi în legătură cu desemnarea de către şeful statului a preşedintelui PDL, Emil Boc, drept candidat la funcţia de prim-ministru în urma depunerii mandatului de către Stolojan.

"Nu am fost consultaţi, noi am fost doar informaţi", a spus Mitrea.

El a apreciat că Emil Boc, noul premier desemnat de preşedintele Traian Băsescu, "este mai mult un politician decât un economist".

Citeşte şi:

Stolojan renunţă la nominalizarea pentru funcţia de premier

Boc, desemnat premier de Băsescu

Liderii PSD şi PDL s-au reunit la Senat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici