Mitrea se retrage din cursa pentru şefia PSD şi îi dă voturile lui Ponta

Miron Mitrea a anunţat, sâmbătă, la Congresul PSD, că se retrage din cursa pentru şefia partidului şi îi acordă voturile pe care se baza lui Victor Ponta.

30 afișări
Imaginea articolului Mitrea se retrage din cursa pentru şefia PSD şi îi dă voturile lui Ponta

Mitrea se retrage din cursa pentru şefia PSD şi îi dă voturile lui Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Liderul PSD a spus, în discursul rostit pe fond muzical, că PSD pare că are o soluţie.

El a anunţat, la finalul discursului, că se retrage din cursa pentru şefia partidului şi îi acordă voturile lui Ponta.

"În timpul acestei conferinţe am decis că mai important decât candidatura mea, mai important decât să ne luptăm între noi este să schimbăm actuala conducere a partidului, care a dus partidul într-o zonă cel puţin discutabilă, într-o zonă în care mie personal mi-e ruşine să stau. Pot să vă spun multe alte lucruri pe care le-am pregătit astăzi, dar stând de vorbă cu dumneavoastră, cu colegii mei, am luat decizia că nu candidatura mea este importantă. Nu m-am înscris în cursa aceasta ca să fiu preşedinte al partidului, ci m-am înscris ca să dau un semnal că starea actuală de lucru din partid nu poate continua. De aceea eu am să mă retrag din candidatură şi dau toate voturile mele lui Victor Ponta", a susţinut Miron Mitrea.

Miron Mitrea

El a mai spus că dacă Adrian Năstase ar fi candidat, el şi-ar fi retras şi atunci candidatura în favoarea acestuia.

Miron Mitrea

La final, el i-a mulţumit preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi s-a îndreptat spre prezidiu unde au dat mâna cu acesta.

Radu Mazăre a anunţat, sâmbătă, la Congres, de asemenea, că renunţă la candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al PSD şi îl sprijină pe Victor Ponta pentru această funcţie, deoarece acesta "are sânge în el".

Primarul oraşului Amara, Victor Moraru, care şi-a depus candidatura la preşedinţia PSD, a anunţat, sâmbătă, că nu şi-a propus să ajungă preşedinte al acestui partid şi că îl susţine pentru această funcţie pe Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici