Mitrea: "Vestita trădare a PC a fost pe jumătate trădare, de fapt ne-au tras clapa ungurii"

Coordonatorul de campanie al PSD, deputatul Miron Mitrea, a declarat, marţi seară, la Reghin, că "vestita trădare a PC a fost pe jumătate trădare", întrucât conservatorii i-au avertizat pe social-democraţi în 2004 că dacă UDMR trece în tabăra adversă nu vor mai putea face majoritatea în Parlament.

12 afișări
Imaginea articolului Mitrea: "Vestita trădare a PC a fost pe jumătate trădare, de fapt ne-au tras clapa ungurii"

Mitrea: "Vestita trădare a PC a fost pe jumătate trădare, de fapt ne-au tras clapa ungurii" (Imagine: Mediafax Foto)

Mitrea a susţinut că "artificiul" făcut de preşedintele Traian Băsescu, din cauza căruia PSD nu a ajuns la guvernare, s-a bazat pe faptul că "ungurii au tras clapa".

"Traian Băsescu a făcut un artificiu în 2004 şi a unit grupurile parlamentare de la Senat ale PD şi PNL şi în felul acesta i-a băgat pe ei împreună şi au avut cu un parlamentar mai mult (...) Sigur, s-a bazat şi pe faptul că ne-au tras clapa ungurii, bănuim că organizaţia de Cluj, pentru că de acolo s-a rupt filmul, şi care după ce semnasem cu ei acordul au fugit în partea cealaltă. Iar vestita trădare a PC a fost pe jumătate trădare, pentru că ei au spus de la început că dacă ungurii pleacă nu putem face majoritatea, pleacă şi ei", a spus Mitrea.

El a adăugat că reprezentanţii conservatorilor au mai stat alături de PSD până când a fost ales preşedintele Camerei Deputaţilor, după care au plecat şi au început să regrete. "Noi nu am făcut guvern cu ungurii. Bine, am făcut nişte înţelegeri, am susţinut şi noi nişte guverne", a admis Mitrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici