Moroşanu: Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, omul a făcut foarte multe lucruri pentru România

  • Modelul politic al luptătorului K1 Cătălin Moroşanu, candidat PNL pentru un post de consilier judeţean la Galaţi, este I.C. Brătianu:
  • ”Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă”.
461 afișări
Imaginea articolului Moroşanu: Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, omul a făcut foarte multe lucruri pentru România

Sursa foto: Facebook

Modelul politic al luptătorului K1 Cătălin Moroşanu, candidat PNL pentru un post de consilier judeţean la Galaţi, este I.C. Brătianu: „Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă”.

„Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, să facă politică şi să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii (...). Are şi o statuie acum pe faleză în Galaţi. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ţinută într-un grajd. Stau aşa şi dacă aş face o paralelă între I.C. Brătianu şi valorile liberale, fizic, Brătianu în 1992 a fost pus înapoi pe soclu, dar ideile liberale în judeţul Galaţi încă se află în grajdul Primăriei”, afirmă la RFI Cătălin Moroşanu, cap de listă la Consiliul Judeţean Galaţi din partea PNL.

Supranumit „Moartea din Carpaţi”, el precizează că are un proiect sportiv, pe care vrea să-l pună în practică, dacă va ajunge consilier la Galaţi.

„Este vorba de înfiinţarea de câte un club sportiv şcolar în fiecare comună din judeţul Galaţi, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv (...). În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asa. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă (...). Ideea mea este că vreau să investim în copii, copiii sunt cei mai importanţi”, mai spune Moroşanu.

Întrebat dacă nu se simte folosit ca vector de imagine, Cătălin Moroşanu a răspuns: „Clar că sunt şi un vector de imagine, dar eu îmi asum chestiile astea. Automat, voi încerca să atrag cât de multe voturi pot pentru organizaţia PNL Galaţi”.​
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
moroşanu,
brătianu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici