Moţiunea de cenzură | Ce mesaj le transmite primarul Mihai Chirica parlamentarilor de Iaşi

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îi roagă pe parlamentarii din judeţ să voteze moţiunea de cenzură, „ca o formă de recunoaştere a apartenenţei la poporul român şi nu la o clasă politică în decadere”.

1844 afișări
Imaginea articolului Moţiunea de cenzură | Ce mesaj le transmite primarul Mihai Chirica parlamentarilor de Iaşi

Ce mesaj le transmite primarul Mihai Chirica parlamentarilor de Iaşi

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă moţiunea va trece sau nu, dar i-a rugat pe parlamentarii din judeţ să o voteze.

„Moţiunea de cenzură, nu am globul la mine, nu ştiu dacă va trece sau nu va trece, dar un lucru ştiu sigur şi am o rugăminte pentru toţi parlamentarii de Iaşi să susţină moţiunea de cenzură ca o formă de recunoaştere a apartenenţei la poporul român şi nu la o clasă politică în decădere”, a spus Mihai Chirica.

Acesta a mai precizat că sarcina viitorului Guvern va fi foarte grea.

„Pe de altă parte, viitorul guvern, dacă începe imediat, mâine sau după data de 10 sau oricând va fi delegat de Parlament sau după alegerile din 2020 va fi un Guvern care trebuie să îşi asume o sarcină foarte grea, enorm de grea, şi cred că cea mai mare sarcină va fi să repare, dar ca să repari întâi trebuie să descoperi. Şi am şi făcut acest lucru, va trebui să prezinte românilor ce s-a întâmplat în aceşti an de guvernare PSD-Dragnea-Dăncilă, o guvernare care a coborât foarte, foarte mult ştacheta acestui popor", a mai declarat Mihai Chirica.

De cealaltă parte, preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat, într-o altă conferinţă de presă, organizată vineri, că moţiunea de cenzură este slab întocmită şi are doar un scop electoral.

„Moţiunea de cenzură este de fapt foarte slab întocmită, nu are prea multe repere, ci e doar propagandă electorală şi doar atât. Nu vor să îşi asume, PNL-ul şi ceilalţi, să îşi asume guvernarea, ci doar pur şi simplu să bată un pic din picioare, să strige că nu s-a făcut nimic, dar noi ii contrazicem. Cel puţin la Iaşi sunt proiecte de peste 700 de milioane de euro care se implementează”, a spus Maricel Popa..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici