Moţiunea de cenzură | Tăriceanu: Astăzi s-a mai înregistrat o semnătură, avem 238. Va trece

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, marţi, că opoziţia are în total 238 de semnături pentru moţiunea de cenzură, dar şi mai multe promisiuni că o vor vota, din partea parlamentarilor care nu au semnat-o. Liderul ALDE susţine că în prezent sunt şanse 100% ca moţiunea să treacă.

1775 afișări
Imaginea articolului Moţiunea de cenzură | Tăriceanu: Astăzi s-a mai înregistrat o semnătură, avem 238. Va trece

Moţiunea de cenzură | Tăriceanu: Astăzi s-a mai înregistrat o semnătură, avem 238. Va trece

„Din datele oficiale înţeleg că mai este o semnătură care s-a înregistrat astăzi, deci sunt 238 de semnături. Din discuţiile pe care le-am avut înţeleg că sunt şi alte voturi care urmează să fie date la moţiunea de cenzură, deci în momentul de faţă există 100% şanse ca moţiunea să treacă şi Guvernul să cadă. Cei care au semnat moţiunea vor veni cu toţii la vot”, a declaratTăriceanu, în Parlament.

Liderul ALDE a adăugat că sunt şanse 100% ca moţiunea de cenzură să treacă, deoarece partidele de opoziţie s-au mobilizat mai bine decât în anii precedenţi.

„E o mobilizare cum nu s-a mai întâmplat. Au mai fost moţiuni de cenzură în ultimii doi ani şi jumătate, dar nu a fost niciodată o situaţie de acest gen, deci am convingerea că de data aceasta va trece. Din ceea ce am văăzut în ultimele zile, anume părăsirea PSD de către parlamentari, cred că este realistă această apreciere”, a adăugat Tăriceanu.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat că va depune moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului în cursul zilei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici