Moţiunea simplă a PNL pe tema agriculturii a fost respinsă de deputaţi

Moţiunea simplă a PNL intitulată "Agricultura şi dezvoltarea rurală spre dezastru", prin care liberalii solicitau demiterea ministrului Agriculturii, Ilie Sârbu, a fost respinsă, luni seară, de deputaţi.

23 afișări
Imaginea articolului Moţiunea simplă a PNL pe tema agriculturii a fost respinsă de deputaţi

Moţiunea simplă a PNL pe tema agriculturii a fost respinsă de deputaţi

În favoarea moţiunii depuse de liberali au votat 56 de deputaţi, iar "împotrivă" s-au pronunţat 134 de parlamentari.

În cursul dezbaterilor, alături de PNL, şi-au anunţat intenţia de a vota moţiunea şi deputaţii UDMR. Deputaţii PSD şi PDL nu au susţin acest demers.

Iniţiatorii liberali apreciau, în textul moţiunii, că acţiunile întreprinse de ministrul Ilie Sîrbu în primele trei luni ale mandatului au demonstrat că nu dispune de calităţile, cunoştinţele şi talentul necesare unui ministru.

"Şi-a dovedit incompetenţa, a promovat dezinformarea fermierilor, denigrarea colaboratorilor şi abuzul", spuneau liberalii despre ministrul Ilie Sârbu.

La dezbaterile din Camera Deputaţilor a luat parte şi ministrul Ilie Sârbu. Acesta a declarat că moţiunea PNL este cel mai elocvent exemplu de "autocritică" la adresa guvernării Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici