Motreanu: Am trimis PDL documentele pentru cele zece locuri vacante de parlamentar

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a declarat luni pentru MEDIAFAX că liberalii i-au trimis liderului PDL Emil Boc documentele privind persoanele care ar trebui să ocupe cele zece locuri vacante de parlamentari potrivit listelor întocmite la constituirea Alianţei D.A..

23 afișări
Imaginea articolului Motreanu: Am trimis PDL documentele pentru cele zece locuri vacante de parlamentar

Motreanu: Am trimis PDL documentele pentru cele zece locuri vacante de parlamentar (Imagine: Mediafax Foto)

"Am trimis PDL documentele pentru cele zece locuri vacante de parlamentar ale Alianţei, locuri vacante ca urmare a intrării în administraţia locală a unor candidaţi care au deţinut calitatea de parlamentari. Ele trebuie semnate de preşedintele PDL, Emil Boc", a precizat Dan Motreanu.

Liberalul a menţionat că din partea PNL au fost îndeplinite toate formalităţile, subliniind că hârtiile au fost semnate de preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

Motreanu a spus că, potrivit acestor documente, atât PNL, cât şi PDL urmează să aibă câte cinci noi parlamentari.

"Vor fi cinci locuri pentru PNL şi cinci pentru PDL. Locurile sunt pe Alianţa D.A. şi este nevoie de semnătura ambilor preşedinţi ai PNL şi PD", a conchis Dan Motreanu.

În 1 august, PDL a solicitat preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, să facă demersurile necesare pentru validarea, până la 13 august, a şapte deputaţi care îi vor înlocui pe parlamentarii partidului care au intrat în administraţia locală după alegerile din iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici