Mureşan, Remeş şi Dăianu, invitaţi la Comisia parlamentară pentru irigaţii

Ioan Mureşan, Decebal Traian Remeş şi Daniel Dăianu sunt printre cei care au fost invitaţi, pentru miercuri, la audieri în şedinţa Comisiei parlamentare de anchetă privind cercetarea modului în care se gestionează amenajările de irigaţii şi fondurile alocate.

20 afișări
Imaginea articolului Mureşan, Remeş şi Dăianu, invitaţi la Comisia parlamentară pentru irigaţii

Mureşan, Remeş şi Dăianu, invitaţi la Comisia parlamentară pentru irigaţii (Montaj foto)

Şedinţa Comisiei parlamentare pentru amenajările de irigaţii va avea loc miercuri, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe a Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

Comisia are programate audieri, cei invitaţi fiind Dinu Gavrilescu (ora 10.00), Ioan Avram Mureşan (ora 10.30), Decebal Traian Remeş (ora 11.00), Daniel Dăianu (ora 11.30), Valentin Apostol (ora 12.00), Vasile Pintilie, de la Apele Române (ora 13.00), Nicoleta Şimon, de la ANIF (ora 14.00).

Preşedintele Comisiei pentru irigaţii, Valeriu Tabără (PDL), a declarat, marţea trecută, la finalul şedinţei, că membrii acesteia iau în calcul audierea tuturor miniştrilor Agriculturii din 90 până în prezent, propusă Victor Surdu (PSD).

El a spus că sunt miniştri care au mari responsabilităţi faţă de ce s-a întâmplat în sistem.

În plus, Tabără a menţionat că numele miniştrilor responsabili pentru sistemul de irigaţii vor fi cuprinse în raportul Comisiei de anchetă, alături de materialele prezentate de cei audiaţi şi constatările din teren.

Pe de altă parte, Valeriu Tabără şi-a exprimat speranţa ca membrii Comisiei să reuşească să finalizeze raportul până în data de 12 august, când expiră termenul acordat de BP, menţionând, în acest context, că ar putea cere o prelungire, având în vedere volumul de lucru, noile audieri, care se impun, dar şi vacanţa parlamentară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici