Video Năstase: Acesta a fost un referendum privat al lui Traian Băsescu

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni dimineaţă, înaintea primei şedinţe a BPN al partidului după primul tur al alegerilor, că referendumul desfăşurat duminică a fost unul "privat" al lui Traian Băsescu.

24 afișări

Năstase s-a declarat convins că, dacă s-ar face un referendum pentru introducerea pedepsei cu moartea, acesta ar obţine un rezultat foarte mare.

"Asta nu înseamnă că majoritatea nu trebuie să impună temele şi să ia deciziile atunci când acest lucru este prevăzut de Constituţie", a adăugat el.

Năstase a spus, întrebat despre referendumul privind reducerea numărului de parlamentari, că acesta a fost "un referendum privat al lui Traian Băsescu".

El a explicat că, potrivit procedurii de modificare a Constituţiei, va mai fi necesar un referendum.

"S-ar putea ca atunci să avem 49,9% prezenţă, faţă de 50,1% acum. Mă întreb care dintre referendumuri va avea valoare", a spus Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici