Năstase: Alegerile parlamentare parţiale din Capitală reprezintă un test

Preşedintele CN al PSD Adrian Năstase afirmă că alegerile parlamentare parţiale din Capitală reprezintă un test în urma căruia se va putea constata dacă orice candidatură propusă de Traian Băsescu obţine sprijinul românilor, dar şi dacă electoratul PSD acceptă susţinerea unui candidat comun cu PNL.

49 afișări
Imaginea articolului Năstase: Alegerile parlamentare parţiale din Capitală reprezintă un test

Năstase: Alegerile parlamentare parţiale din Capitală reprezintă un test (Imagine: Mediafax Foto)

"Alegerile parţiale din Bucureşti, de duminică, reprezintă un test, din mai multe puncte de vedere. Vom putea constata dacă ORICE candidatură propusă de Traian Băsescu obţine sprijinul românilor", scrie Năstase pe blog.

În opinia sa, scrutinul de duminică reprezintă un test pentru starea de spirit, într-o zonă electorală a Capitalei, după alegeri, dar şi un test pentru modul în care electoratul PSD a perceput strategia susţinerii unui candidat comun cu PNL.

"Vom putea constata dacă alegătorii PSD din colegiul din Bucureşti au acceptat strategia de susţinere în comun a unui singur candidat, Radu Stroe, împreună cu PNL, ţinând seama de faptul că PNL susţinuse candidatul nostru la prezidenţiale, că locul respectiv din Parlament aparţinuse liberalilor şi că prezentarea unui candidat din partea noastră ar fi împărţit electoratul în trei, mărind şansele candidatului PDL", afirmă Năstase, care urează succes candidatului liberal.

Honorius Prigoană (PDL) şi Radu Stroe (PBL) îşi dispută, duminică, postul de deputat în Colegiul 1 al Capitalei, rămas vacant după ce liberalul Bogdan Olteanu a devenit viceguvernator al BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici