Năstase: Am sentimentul că există o strategie negativă. Sunt atacaţi pe rând membrii Cabinetului Ponta

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, sâmbătă, referindu-se la ministrul propus pentru portofoliul Educaţiei, Corina Dumitrescu, că are sentimentul existenţei unei strategii negative, în condiţiile în care membrii propuşi ai Cabinetului Ponta sunt atacaţi pe rând.

270 afișări
Imaginea articolului Năstase: Am sentimentul că există o strategie negativă. Sunt atacaţi pe rând membrii Cabinetului Ponta

Adrian Năstase (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Cred că trebuie să aşteptăm cu linişte să vedem care va fi răspunsul doamnei Dumitrescu, ce precizări va aduce. Am impresia că intrăm într-un joc, într-o strategie, şi e un lucru care nu-mi place . Mi se pare că trebuie să vedem cum stau lucrurile şi atunci să ne pronunţăm. Faptul că, aşa, într-un sistem perlat, au venit atacurile concentrate pe o persoană, pe urmă pe alta, dă sentimentul unei strategii negative", a spus Năstase.

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, vineri, că ministrul nominalizat pentru Educaţie, Corina Dumitrescu, are obligaţia de a lămuri public, până luni, cum stau lucrurile cu studiile ei, preşedintele PSD afirmând, în legătură cu acest subiect, că "nu e normală situaţia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici