Năstase:Băsescu dovedeşte că e bădăran

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, comentează, pe blogul personal, afirmaţiile făcute, luni seară, la TVR, de şeful statului cu privire la Mircea Geoană, apreciind că Traian Băsescu "dovedeşte că este bădăran".

17 afișări
Imaginea articolului Năstase:Băsescu dovedeşte că e bădăran

Năstase:Băsescu dovedeşte că e bădăran (Imagine: Mediafax Foto)

"Băsescu dovedeşte, încă o dată, că este bădăran. În loc să adune, în jurul preşedintelui României, politicienii din tot spectrul politic, într-un moment dificil pentru ţară, el îi provoacă să aibă reacţii adverse, jignindu-i. Nu e prima dată", scrie Năstase, menţionând că mai multi colegi, inclusiv de blog, l-au intrebat ce comentariu are în legătură cu afirmaţiile lui Băsescu referitoare la Geoană.

"Să vedem cum vor reacţiona colegii mei atunci când îi va invita Băsescu la o nouă poză de familie la Cotroceni, pentru a le da instrucţiuni…", încheie Năstase mesajul postat pe blog.

Citeşte şi:

Băsescu despre candidatura lui Geoană la Preşedinţie: Ce intenţie nefericita are!

Geoană: Băsescu, incapabil să îşi depăşească un anumit mod de a face politică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici