Năstase: Când vine vorba de schimb de idei, Geoană se gândeşte la bani

Fostul lider al PSD Adrian Năstase afirmă că este ciudat că, atunci când vine vorba despre schimburi de idei, actualul lider al partidului, Mircea Geoană, "se gândeşte imediat la sume de bani, la conturi, la cheltuieli".

1 afișare
Imaginea articolului Năstase: Când vine vorba de schimb de idei, Geoană se gândeşte la bani

Năstase: Când vine vorba de schimb de idei, Geoană se gândeşte la bani

Năstase declară, pe blogul său, că a învăţat că nu transmiţi mare lucru dacă foloseşti bani şi că nu cheltuieşte bani şi nu face campanii şi că încearcă să discute "onest" despre probleme, din trecut sau de acum, ale ţării sau ale PSD.

"Ciudat lucru, când vine vorba despre schimburi de idei, Mircea Geoană se gândeşte imediat la sume de bani, la conturi, la cheltuieli. La ceva industrial. Nu vom câştiga încrederea nimănui acţionând în acest fel. Adevărata comunicare se face de la om la om (chiar şi electronic) şi ea nu se exprimă în bani", scrie Adrian Năstase.

El se declară surprins de ideea conform căreia "intenţia uni om politic de a vorbi cu alţi oameni, politici sau nu, face rău partidului".

Năstase susţine că nu a atacat niciodata pe nimeni şi că nu a început niciodată vreo polemică, ci doar a răspuns "atunci când chiar era necesar".

"Cred că singurul lucru care face rău partidului în acest moment e tăcerea supusă. Din ea nu se poate naşte nimic", afirmă fostul premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici