Năstase: Congresul să arate respectul cuvenit lui Iliescu şi să dea un mesaj de schimbare

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, sâmbătă, la Congres, că acest for statutar are de rezolvat o serie de probleme de mesaj, prima privind arătarea respectului cuvenit pentru Ion Iliescu, iar a doua privind conturarea unui mesaj de schimbare de atitudine şi de generaţie.

28 afișări
Imaginea articolului Năstase: Congresul să arate respectul cuvenit lui Iliescu şi să dea un mesaj de schimbare

Năstase: Congresul să arate respectul cuvenit lui Iliescu şi să dea un mesaj de schimbare (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

"Azi, la Congres, avem de rezolvat două probleme de mesaj: prima - să arătăm respectul cuvenit pentru Ion Iliescu. Nu e nevoie de formule de Statut pentru a respecta o realitate pe care o cunoaştem. Iar a doua: Congresul va trebui să dea mesaj de schimbare. Suntem într-un moment complicat. Ce s-a întâmplat azi ne-a arătat nevoia unei schimbări de substanţă, de atitudine, de generaţie", a spus Năstase.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, le-a spus, sâmbătă, delegaţilor la Congresul extraordinar al partidului, să accepte sprijinul său pentru Victor Ponta şi o echipă înnoită a PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici