Năstase: Criticile mele îl vizează pe Băsescu, nu Guvernul

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a precizat, marţi seara, la Realitatea TV, că remarcile lui critice nu vizează Guvernul, ci pe preşedintele Traian Băsescu, şi a afirmat că aceste critici vor continua.

33 afișări
Imaginea articolului Năstase: Criticile mele îl vizează pe Băsescu, nu Guvernul

Năstase: Criticile mele îl vizează pe Băsescu, nu Guvernul

Năstase a afirmat că criticile lui îl vizează pe Traian Băsescu şi nu Guvernul din care face parte şi PSD.

"Am întrebat la şedinţele noastre de partid dacă şi Traian Băsescu a semnat protocolul de guvernare (dintre PDL şi PSD) şi dacă este şi el parte a înţelegerii dintre PSD şi PDL. Mi s-a răspuns că nu şi, de altfel, şi el a afirmat că nu. Criticile mele îl vizează pe Traian Băsescu şi ele vor urma. Văd că este cineva care se plimbă cu bastoanele de dinamită, punând în pericol şi dinamitând această înţelegere. Eu nu am criticat niciodată Guvernu din care şi colegii mei fac parte, eventual mi-am exprimat unele rezerve, cu toată corectitudinea", a declarat Nastase.

Citeşte şi

Năstase: Am mari rezerve în a candida la alegerile prezidenţiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici