Năstase: Guvenul să susţină la Bruxelles proiectele, nu Băsescu

Deputatul PSD Adrian Năstase a declarat, sâmbătă, la Şcoala de Pregătire de TSD de la Geoagiu, că ar trebui discutat un parteneriat cu PDL, astfel încât proiectele să fie susţinute la Bruxelles de către Guvern, şi nu de Traian Băsescu, deoarece acesta "ar putea uita în avion o parte din ele".

16 afișări
Imaginea articolului Năstase: Guvenul să susţină la Bruxelles proiectele, nu Băsescu

Năstase: Guvenul să susţină la Bruxelles proiectele, şi nu Băsescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Ar trebui discutat un parteneriat egal cu PDL şi ar trebui să vedem în ce măsură Traian Băsescu se implică în procesul de guvernare. Proiectele Guvernului ar trebui susţinute de Guvern la Bruxelles, nu de preşedinte. Poate că Băsescu în avion uită o parte din proiecte”, le-a spus Năstase participanţilor la lucrările Şcolii de primăvară a TSD.

În opinia acestuia, PSD ar trebui să îşi asume paternitatea proiectelor pe care le-a iniţiat, menţionând programul de izolare termică a blocurilor, pensia minimă şi programul medicamentelor compensate. Năstase a spus că acestea ar trebui prezentate de PSD, şi nu de şeful Guvernului.

"Proiectele sunt prezentate acum de şeful Guvernului, de Boc, dar ar trebui prezentate de PSD”, a afirmat Năstase.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, duminica trecută, la reuniunea informală a şefilor de stat şi de guvern ai UE, dedicată aprofundării dezbaterii politice pe tema depăşirii actualei crize economice şi financiare. Preşedintele a fost însoţit de ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici