Năstase îşi depune candidatura la şefia CN al PSD

Fostul premier Adrian Năstase afirmă că la începutul acestei săptămâni îşi depune candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, în structurile căruia vrea să îi aducă pe social-democraţii marginalizaţi.

1 afișare
Imaginea articolului Năstase îşi depune candidatura la şefia CN al PSD

Năstase îşi depune candidatura la şefia CN al PSD

"Ideea mea este de aduce în structurile Consiliului Naţional şi oameni care, la un moment dat, au fost marginalizaţi", a declarat Năstase , într-un interviu publicat luni de "Evenimentul Zilei".

Întrebat la cine se referă, deputatul PSD precizează că se gândeşte, de exemplu, la Sorin Oprescu. "Ar trebui să fie şi formal într-o structură a Consiliului Naţional", spune Năstase, referindu-se la Oprescu.

În ceea ce priveşte candidatura sa la şefia Consiliului Naţional, fostul premier declară că "nu este vorba despre un scaun, ci despre posibilitatea de a avea o poziţie care să determine o acţiune eficientă". "Dacă vorbim despre strategie, atunci trebuie să cunoşti bucătăria partidului, nu poţi să o faci de la Biblioteca Naţională", adaugă Năstase.

Adrian Năstase mai anunţă că, după Consiliul Naţional, ar organiza "o lună de porţi deschise la partid, pentru a încuraja şi venirea unor oameni noi, pentru a arăta că partidul nu merge spre trecut, aşa cum sugerează unii dintre comentatori, ci se întăreşte pentru viitor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici