Năstase: Judecătorii CC au fost sunaţi acasă pentru devansarea deciziei în cazul unor legi

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, joi, la Piteşti, că judecătorii Curţii Constituţionale au fost sunaţi acasă pentru a devansa luarea unei decizii privind constituţionalitatea legilor salarizării unice şi restructurării agenţiilor guvernamentale.

15 afișări
Imaginea articolului Năstase: Judecătorii CC au fost sunaţi acasă pentru devansarea deciziei în cazul unor legi

Năstase: Judecătorii CC au fost sunaţi acasă pentru devansarea deciziei în cazul unor legi (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Adrian Năstase a mai declarat că la ora actuală Constituţia este "extrem de neclară", vinovat de acest lucru fiind, în opinia lui Năstase, Traian Băsescu.

"Poate mă veţi întreba dacă este adevărat ce spun unii, cum că judecătorii Curţii Constituţionale au fost sunaţi acasă pentru a devansa decizia referitoare la cele două legi. Da, este adevărat, au fost unii care i-au sunat acasă. Dacă mă întrebaţi cine i-a sunat, vă las să ghiciţi. Dar sunt convins că bănuiala se va îndrepta undeva sus", a declarat Adrian Nastase.

Fostul prim-ministru al României a mai precizat că în prezent Constituţia este extrem de neclară, iar vinovat este Traian Băsescu, care "încurcă toate lucrurile", fiind "elevul repetent care creează probleme în şcoală".

"Din cauza lui nu se mai aude clopoţelul, nu se mai pot ţine orele. Băsescu este elevul care încurcă materiile, care încurcă articolele din Constituţie, îşi bate joc de instituţii. În ultimii cinci ani, Constituţia a devenit extrem de neclară. De ce în timpul lui Iliescu Constituţia a fost clară, iar acum nu? Poate că nu e vina Constituţiei. Decât să o schimbăm, poate ar fi mai bine să schimbăm preşedintele", a conchis Adrian Năstase.

Adrian Năstase a susţinut, joi, o conferinţă de presă la Piteşti, după ce a lansat, la Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu", volumul "Interviuri", lucrare care cuprinde documente şi declaraţii din perioada în care a ocupat funcţia de prim-ministru între 2000-2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici