Năstase: Miniştrii PSD sunt şantajaţi

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, joi, că miniştrii PSD sunt "ameninţaţi" că vor fi daţi afară din Guvern dacă nu "cântă" cum vrea Traian Băsescu.

13 afișări
Imaginea articolului Năstase: Miniştrii PSD sunt şantajaţi

Năstase: Miniştrii PSD sunt şantajaţi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Trebuie să fim atenţi la partenerii de guvernare, deoarece au început să facă lucrul pe care îl cunosc ei cel mai bine: şantajul. Miniştrii noştri sunt ameninţaţi că, dacă nu cântă cum vrea Băsescu, vor fi daţi afară din Guvern", a spus Năstase, la reuniunea Consiliului Naţional destinată prezentării candidaţilor la PE şi anunţării candidaturii lui Mircea Geoană pentru Cotroceni.

El a arătat că PSD are obligaţia de a arăta cine duce greul guvernării, subliniind că miniştrii PSD sunt în prima linie a frontului.

Potrivit lui Năstase, Educaţia, Munca, Sănătatea şi Agricultura sunt cele mai grele ministere ale guvernării, iar cei care trebuie să discute în aceste momente de criză cu oamenii nemulţumiţi nu sunt nici Videanu, nici Elena Udrea, ci Ecaterina Andronescu şi Marian Sârbu.

Năstase a spus că, pentru a fi corect, sloganul PDL trebuie să fie "Noi cu binele, voi cu greul" sau, cum se spune în popor, "unii cu foloasele, alţii cu ponoasele", adică "Noi cu banii, voi cu grevele".

"Să le spunem românilor foarte clar: Guvernul nu este al lui Băsescu, este al României, şi pentru interesul românilor trebuie să lupte atât miniştrii PSD, cât şi miniştrii PDL. Dacă nu o vor face, vor trebui să plece. Acum sau la toamnă, după ce îl vom învinge pe Traian Băsescu", a spus Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici