Năstase vrea congres la sfârşitul lunii martie, înainte de Paşti

Congresul PSD ar trebui organizat la sfârşitul lunii martie, în perioada de dinaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat, luni, preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase.

14 afișări
Imaginea articolului Năstase vrea congres la sfârşitul lunii martie, înainte de Paşti

Năstase vrea congres la sfârşitul lunii martie, înainte de Paşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a precizat că, în opinia sa, aceasta ar fi perioada optimă, întrucât se pot pregăti documentele necesare privind orientarea ideologică a partidului şi ar închide starea de dezbateri publice privind structura de conducere a partidului.

"Eu cred că nu trebuie făcut nici foarte repede, pentru că, atunci, nu am putea să pregătim nişte materiale legate de orientarea ideologică şi acţiunea politică pentru viitor, nici prea târziu, pentru că starea aceasta de dezbatere la televizor, în organizaţii, fără să fixăm foarte clar structurile partidului pentru o perioadă dificilă care urmează, nu ar face bine", a apreciat Năstase.

"După părerea mea, Congresul ar trebui să fie organizat cumva la sfârşitul lui martie, înainte de sărbătorile de Paşti", a spus Năstase.

El a precizat că decizia privind data şi locul organizării Congresului va fi luată de Comitetul Executiv şi de Consiliul Naţional.

Conducerea PSD a decis, luni, ca în 25 ianuarie să se desfăşoare şedinţa Comitetului Executiv al partidului, în care să fie discutate teme de interes în perspectiva Congresului, fără însă a fi luate şi decizii, a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, la finalul BPN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici