Neculai Onţanu a votat pentru "un Bucureşti curat, în care oamenii să se simtă ca acasă"

Candidatul UNPR la Primăria Sectorului 2, Neculai Onţanu, a votat, duminică dimineaţă, la Secţia 350, el spunând că a optat pentru continurea proiectelor importante şi "pentru un Bucureşti curat, în care oamenii să se simtă ca acasă".

180 afișări
Imaginea articolului Neculai Onţanu a votat pentru "un Bucureşti curat, în care oamenii să se simtă ca acasă"

Neculai Onţanu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am votat să avem un Bucureşti frumos, un Bucureşti curat, în care oamenii să se simtă ca acasă", a spus Neculai Onţanu, după ce a votat la Secţia 350 de la Şcoala nr. 50, unde a venit la ora 8.00.

Onţanu a mai spus că a votat pentru continuarea proiectelor importante ale Sectorului 2 şi pentru respectul faţă de oameni.

Neculai Onţanu a adăugat că a venit dimineaţă să voteze pentru că "trebuie să ne apucăm de treabă devreme" şi pentru că, aşa cum spune proverbul, "cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici