Negoiţă: Mă gândeam cât de mult seamănă Congresul PSD cu cel al PCR. Avem de învăţat de la comunişti

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat, vineri, de la tribuna Congresului PSD, că a remarcat că reuniunea social-democraţilor seamănă foarte mult cu congresele PCR, îndemnând PSD să înveţe din ceea ce au făcut comuniştii, apelul său fiind primit cu aplauze de către delegaţi.

383 afișări
Imaginea articolului Negoiţă: Mă gândeam cât de mult seamănă Congresul PSD cu cel al PCR. Avem de învăţat de la comunişti

Robert Negoiţă (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Negoiţă a afirmat că în debutul Congresului PSD, când a fost intonat Imnul Naţional, se uita în sală şi şi-a adus aminte de momentul în care urmărea la televizor congresele PCR.

"Mă gândeam, «Uite cât de mult seamănă». Nu vreau ca cineva să interpreteze şi credeţi-mă sincer nu-mi este teamă să fac comparaţie între ce suntem noi astăzi şi ce era în trecut, mai ales din perspectiva faptului că avem foarte multe lucruri de învăţat. Ce avem nevoie astăzi şi ce făceau comuniştii pe vremuri? Oare avem nevoie de locuri de muncă? Avem nevoie de industrie performantă, avem nevoie de o agricultură dezvoltată, avem nevoie de locuinţe, avem nevoie. Asta au făcut comuniştii, avem de învăţat de la ei. Haideţi să nu repetăm greşelile lor", a susţinut Negoiţă, în aplauzele delegaţilor PSD.

"Ce au făcut ei bun haideţi să învăţăm de la ei şi să nu ne fie jenă să spunem «Da, vrem să facem asta şi asta şi asta». Şi avem de învăţat, românii au demonstrat că pot face aceste lucruri", a mai afirmat primarul Sectorului 3.

La finalul intervenţiei lui Negoiţă, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a mulţumit acestuia: "Mulţumim domnului primar Negoiţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici