Negoiţă şi Vanghelie, nemulţumiţi că unii social-democraţi au mers la nuntă la Pandele şi Oprea

Vicepreşedinţii PSD Marian Vanghelie şi Robert Negoiţă şi-au exprimat, luni, rezerve faţă de participarea unor membri ai partidului la nunta primarului UNPR Florentin Pandele şi la cea a fiicei preşedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea.

935 afișări
Imaginea articolului Negoiţă şi Vanghelie, nemulţumiţi că unii social-democraţi au mers la nuntă la Pandele şi Oprea

Negoiţă şi Vanghelie, nemulţumiţi că unii social-democraţi au mers la nuntă la Pandele şi Oprea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Marian Vanghelie a declarat, întrebat de jurnalişti, că decizia unor colegi de a merge la nunta lui Florentin Pandele a fost "o greşeală politică".

Robert Negoiţă s-a referit atât la cei care au mers la nunta lui Pandele, cât şi la cei care au asistat la nunta fiicei lui Gabriel Oprea, spunând că aceştia ar fi trebuit să fie mai atenţi cu cine se afişează în public.

"Trebuie să fim pe viitor foarte consecvenţi şi foarte atenţi la toate deciziile pe care le luăm, la ce comportament avem şi lângă cine ne afişăm în public, pentru că oamenii ne judecă şi după asta", a comentat Negoiţă.

Preşedintele Traian Băsescu şi marea majoritate a membrilor Guvernului au participat, sâmbătă, la nunta organizată de ministrul Apărării, Gabriel Oprea, pentru fata sa, relatează ziarul "Gândul", menţionând că au fost prezenţi şi Marian Oprişan, Eugen Bejinariu şi Vasile Dâncu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici